Στις μονάδες ζωοτροφών, διασφαλίζεται ότι τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη ζωοτροφή ζυγίζονται σε πολύ μικρές ποσότητες και με υψηλή ακρίβεια και προστίθενται στον αναμικτήρα.
Ακόμα και στο σπίτι, το μοντέλο EFFE προσφέρει κομψότητα και στυλ.
Ακριβής και αποκλειστικός σχεδιασμός: με στρογγυλεμένα πάνελ πορτών, που το καθιστούν μοναδικό και αποκλειστικό. Ένας φούρνος που εντυπωσιάζει ευχάριστα με την ακρίβεια των λεπτομερειών, ακόμη και στους χειρολαβές, τις μεντεσέδες και την κονσόλα οργάνων με την πρακτική του πόρτα.
Διαθέσιμη έκδοση τόσο ενσωματωμένη όσο και εξωτερική (με οροφή και καρότσι)
Επιτρέπει τη μεταφορά του σπασμένου και θρυμματισμένου προϊόντος στους κυλίνδρους προς το κόσκινο και άλλες μηχανές. Απορροφά το σπασμένο ή θρυμματισμένο προϊόν μέσω μεταλλικών σωλήνων και το διανέμει σε κυκλώνες και εκκλυστές.
Αποτελείται από εξωτερικό σώμα και τμήμα ανεμιστήρα. Το εξωτερικό σώμα έχει δομή σαλιγκαριού.
Ο εσωτερικός ανεμιστήρας έχει σχεδιαστεί με πτερύγια ανάλογα με την ικανότητα. Είναι τοποθετημένος σε ζεύξη με τον κινητήρα που βρίσκεται στο εξωτερικό σώμα.
Ο ανεμιστήρας μέσα στο σώμα περιστρέφεται με υψηλή ταχύτητα και παρέχει αναρρόφηση και πίεση αέρα. Δεδομένου ότι ο ανεμιστήρας είναι ειδικά ισορροπημένος, δεν προκαλεί δονήσεις ή θόρυβο. Επιπλέον, καθώς το εξωτερικό σώμα είναι τοποθετημένο στο κύριο πλαίσιο σε ειδικά ελαστικά σφήνες, δεν προκαλεί δονήσεις στο πλαίσιο.
Ελαφρύνει το φορτίο των κυλίνδρων και του κόσκινου σπάζοντας τα κομμάτια σιμιγδαλιού που προέρχονται από τους κυλίνδρους σε πολύ μικρά κομμάτια.
Οι πείροι θραύσης στον περιστρεφόμενο ρότορα συναντούν τα εισερχόμενα αγαθά με πολύ υψηλή ταχύτητα και τα σπάνε.
Το τελικό προϊόν ωθείται προς τα πάνω από την έξοδο μέσω της φυγόκεντρης δύναμης που δημιουργείται από τον δίσκο που περιστρέφεται με υψηλή ταχύτητα.
Η Ομάδα Πνευματικού Κυκλώνα είναι ένα σύστημα που μεταφέρει το διαρρεύσαν προϊόν με ροή αέρα. Η διαδικασία μεταφοράς πραγματοποιείται σε σωλήνες και τα μεταφερόμενα υλικά αποστέλλονται στον Πνευματικό Κυκλώνα.
Οι κυκλώνες είναι κατασκευασμένοι από φύλλο χάλυβα.
Διαθέτει κυλινδρικό-κωνικό σώμα και αποτελείται από σωλήνα εισόδου και εξόδου.
Είναι σχεδιασμένος ώστε να διατηρεί την απώλεια αέρα του συστήματος στο ελάχιστο κατά τη διάρκεια της διαχωρισμού αέρα και προϊόντος στο πνευματικό σύστημα.
Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή μαρμελάδων, γλυκών, κομπόστες και ζελέ. Οι υψηλές ανάγκες παραγωγής, οι ειδικές απαιτήσεις για την προετοιμασία της πηκτίνης, η βέλτιστη θραύση και οι σύντομοι χρόνοι διαδικασίας ξυπνούν το πάθος μας.
Πάντα παρουσιάζουμε νέες λύσεις για τους πελάτες μας, κατασκευάζουμε ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Εγκαταστάσεις μαγειρέματος διαλείπουσας λειτουργίας για μαρμελάδες, μαρμελάδες, κομπόστες και ζελέ για βέλτιστη ποιότητα προϊόντων
Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή μαρμελάδων, μαρμελάδων, κομπόστες και ζελέ. Οι υψηλές απαιτήσεις για τα προϊόντα, οι ειδικές ανάγκες της επεξεργασίας της πηκτίνης, η βέλτιστη λεπτότητα και οι χρόνοι διαδικασίας μας ενθουσιάζουν.
Προσαρμοζόμαστε σε κάθε έναν από τους πελάτες μας και κατασκευάζουμε για αυτούς προσαρμοσμένες ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ακόμα και σε αυτή την έκδοση με την "μαύρη" της εμφάνιση, η διαφορά είναι εμφανής. Εδώ είναι η SEDICINONI NEGRO σε όλη της την ομορφιά, με την κάμερα μαγειρέματος αναπτυγμένη σε πλάτος και επομένως με τα τρόφιμα που ετοιμάζονται τόσο εύκολα ελεγχόμενα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Διαθέσιμη σε έκδοση για εξωτερικούς χώρους (με στέγη και καρότσι) και για ενσωμάτωσης.
Προσαρμοσμένο για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής των πελατών, το Μηχάνημα Μπλανσέρισμα Τόνου είναι μια προηγμένη μηχανή σχεδιασμένη για την βέλτιστη μαγειρική του τόνου. Διαθέτει ένα σύστημα κλεισίματος καπακιού που λειτουργεί με υδραυλικό κύλινδρο, εξασφαλίζοντας μια αδιάβροχη σφράγιση με μια αυλάκωση νερού που αποτρέπει την διαφυγή ατμού, εκτός από έναν καθορισμένο αγωγό στο πίσω μέρος. Αυτός ο σχεδιασμός όχι μόνο αποτρέπει τη συσσώρευση ατμού στον χώρο εργασίας, αλλά μειώνει επίσης τον χρόνο μαγειρέματος διαχειριζόμενος αποτελεσματικά την απελευθέρωση ατμού. Η συλλογή λίπους διαχειρίζεται με ευφυΐα στο πίσω μέρος του μπλανσέρ, με διαχυτές νερού τοποθετημένους μπροστά που ενεργοποιούνται κατά την αφαίρεση του ψαριού για να απομακρύνουν την στρώση λίπους, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα εισχωρήσει στο ψάρι. Ο έλεγχος θερμοκρασίας επιτυγχάνεται μέσω ενός στρατηγικά τοποθετημένου θερμοζεύγους, με τη ροή ατμού να διαχειρίζεται από ηλεκτροβαλβίδες. Επιπλέον, ο χρόνος μαγειρέματος ελέγχεται προσεκτικά από έναν προγραμματιστή, ειδοποιώντας τους χειριστές με οπτικά και ακουστικά σήματα όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί. Η διεπαφή περιλαμβάνει μια οθόνη αφής.
Εξασφαλίζει την ταξινόμηση του προϊόντος στο έδαφος με καθαρό και τακτοποιημένο τρόπο, χάρη στο ελεύθερα κρεμασμένο σώμα και τις κούτες διαφόρων μεγεθών σε κάθε πέρασμα μέσα στο σώμα.
Μετά την κοσκίνισμα και την ομοιόμορφη διαχωριστική διαδικασία, το προϊόν σε διάφορες αναλογίες κατευθύνεται αυτόματα προς το κανάλι εξόδου μέσω των καναλιών στο πλαίσιο, των καναλιών μεταξύ του πλαισίου και των καναλιών στο κύριο σασί, και εκφορτώνεται έξω από τους σωλήνες εξόδου μέσω σωλήνων ελέγχου.
Οι επιφάνειες των περιπτώσεων είναι καλυμμένες με φορμάικα. Οι εξωτερικές καλύψεις του περάσματος είναι μονωμένες, αποτρέποντας έτσι τη διαρροή σωματιδίων αλευριού.
Το προϊόν εισέρχεται στην πρώτη περίπτωση ως μία ή δύο παρτίδες από την είσοδο πάνω από το πέρασμα και ρέει κατά μήκος του ύψους του περάσματος όλων των περιπτώσεων.
Τοποθετώντας διαχωριστικά μεταξύ των πλαισίων των κύριων πλαισίων, ο όγκος εξόδου του προϊόντος αυξάνεται, συσσώρευση
Οι μερίδες μαγειρέματος περιέχουν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, έτοιμο προς μαγείρεμα. Για να το κάνετε αυτό, απλά τοποθετήστε την σακούλα σε βραστό νερό, προσθέστε αλάτι και μειώστε τη θερμότητα. Δεν χρειάζεται να στέκεστε και να ανακατεύετε το χυλό. Απλά να είστε υπομονετικοί για 35 λεπτά.
Χρησιμοποιείται για να διαχωρίσει τα προϊόντα που προέρχονται από βούρτσες ή φίλτρα.
Χάρη στο μη ισορροπημένο βάρος που είναι προσαρτημένο στον ρότορα, παρέχει πιο αποτελεσματική κοσκίνισμα κάνοντάς το να κινείται με δονήσεις.
Οι ελαστικοί κωδικοί στη βάση του πλαισίου αποτρέπουν τη μετάδοση των δονήσεων.
Το ρυζόγαλο που παρασκευάζεται από αυτό το υπέροχο δημητριακό θα είναι μια εξαιρετική συνοδευτική επιλογή για ψάρι και κρέας, ενώ ταιριάζει επίσης με λαχανικά και φρούτα. Η προετοιμασία του δεν είναι δύσκολη και γίνεται γρήγορα. Οι κόκκοι είναι καθαροί - δεν χρειάζεται να τους ταξινομήσετε ή να τους πλύνετε. Το ρύζι σε ανακυκλωμένες σακούλες δεν καίγεται και αφήνει τα σκεύη σχεδόν καθαρά.
Καθαρίζει την πέτρα, το χώμα, όλα τα σωματίδια σκόνης και τα βακτήρια του σιταριού με νερό. Διαθέτει μια διπλή σφραγίδα που αποτρέπει την ανάμειξη λαδιού και νερού.
Το σημείο εισόδου του σιταριού στην δεξαμενή πλυσίματος κινείται μπρος-πίσω για να ρυθμίσει τον χρόνο που παραμένει το σιτάρι στο νερό. Η άνω βίδα περιστρέφεται γρήγορα και αναταράσσει το νερό, εκτελώντας τη διαδικασία πλυσίματος.
Ξένα υλικά (πέτρες κ.λπ.) βαρύτερα από το σιτάρι βυθίζονται στον πάτο και αποβάλλονται από την βίδα του γαστροκνήμιου που περιστρέφεται στην αντίθετη κατεύθυνση.
Ελαφριά υλικά όπως σκόνη, άχυρο και σκουπίδια στο σιτάρι συλλέγονται στην επιφάνεια του νερού και αποβάλλονται με το νερό μέσω της οπής του φλοιού.
Το σιτάρι που σέρνεται από την άνω βίδα πηγαίνει στην κατακόρυφη ενότητα ξήρανσης που λειτουργεί με το κεντρικό σύστημα. Οι γρήγορα περιστρεφόμενες παλέτες στην κατακόρυφη ξήρανση ρίχνουν το προϊόν προς
Σιτάρι κ.λπ. με διαφορετικές ιδιότητες μέσω των θυρίδων του διαφορετικών μεγεθών. Χρησιμοποιείται για να αναμειγνύει τα προϊόντα στην επιθυμητή αναλογία.
Υπάρχει ένας πίνακας στη μηχανή που δείχνει την ποσότητα του προϊόντος που θα περάσει από κάθε άνοιγμα ανά ώρα.
Μπορεί να εισαχθεί από ένα μόνο σημείο ή μπορούν να γίνουν πολλαπλές εισαγωγές από διάφορα σημεία του σιλό.
Εξασφαλίζει την παραγωγή του προϊόντος με τις επιθυμητές ιδιότητες παρέχοντας το κατάλληλο πρόσθετο για την κατάλληλη τροφοδοσία. Παρέχει συνεχή και ομοιογενή μείγμα με το σύστημα υγρού ψεκασμού και μπορεί να καθαριστεί εύκολα χάρη στις ευρείες καλύψεις του.
Χρησιμοποιείται για την ψύξη συμπαγών και κοκκωδών υλικών στη βιομηχανία τροφίμων και ζωοτροφών. Παρέχει αποτελεσματική ψύξη με την αρχή της κάθετης ψύξης με αντίστροφη ροή αέρα. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι υψηλή.
Οι γρίλιες αερισμού χρησιμοποιούνται στους αεραγωγούς στο κάτω μέρος του σιλό.
Χάρη στη δομή και τις κάτω υποστηρίξεις των γριλιών, χιλιάδες τόνοι σιτηρών αερίζονται με ασφάλεια.
Χάρη στη δομή των οπών στη γρίλια, ο αέρας από τους ανεμιστήρες περνά εύκολα στα σιτηρά και παρέχεται αερισμός.
Οι διάμετροι των οπών της γρίλιας καθορίζονται σύμφωνα με τον τύπο των σιτηρών που θα αποθηκευτούν στο σιλό, αποτρέποντας έτσι την πτώση των σιτηρών στους αεραγωγούς.
Οι γρίλιες αερισμού παράγονται εξ ολοκλήρου από γαλβανισμένα φύλλα, ώστε τα σιτηρά να μπορούν να αποθηκεύονται με ασφάλεια για πολλά χρόνια.
Για να ετοιμάσετε μια συνοδευτική πιάτο: ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού σε μια κατσαρόλα και βράστε το, βάλτε μια σακούλα με ένα μείγμα δημητριακών, λαχανικών, κρέατος και βοτάνων μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο για 20-25 λεπτά.
Οι ανυψωτήρες κάδων είναι τα βασικά στοιχεία των συστημάτων αποθήκευσης σιτηρών.
Οι υψηλής ποιότητας ανυψωτήρες κάδων μας, οι οποίοι μπορούν να παραχθούν από 5 μέτρα έως 50 μέτρα σε μήκος, διαθέτουν πολλές επιλογές μεγέθους και παράγονται σε χωρητικότητες 10-500 τόνων/ώρα.
Οι ανυψωτήρες κάδων μας διαθέτουν αεροστεγείς καλύψεις παρατήρησης που διευκολύνουν τη συντήρηση και την εργασία καθαρισμού.
Οι ειδικοί KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή εξοπλισμού μαγειρικής και βιομηχανικών συστημάτων μαγειρικής για την παραγωγή μαρμελάδων, κομπόστας και ζελέ. Οι αυστηρές απαιτήσεις του προϊόντος, οι ειδικές απαιτήσεις για την προετοιμασία της πηκτίνης, η ιδανική υφή και η γρήγορη επεξεργασία ξυπνούν το πάθος μας.
Προσαρμοζόμαστε σε κάθε πελάτη και κατασκευάζουμε για αυτόν ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
Οι κόκκοι μπουλγκούρ είναι κόκκοι σιταριού σκληρού που έχουν καθαριστεί από ακαθαρσίες, υγρανθεί, ατμιστεί, στη συνέχεια αποξηρανθεί και αλεσθεί. Στις ανατολικές χώρες, το μπουλγκούρ αγαπιέται ιδιαίτερα και χρησιμοποιείται ως πλήρης υποκατάστατο του ρυζιού - χρησιμοποιείται για την παρασκευή πιλάφι, το ψήσιμο κέικ, την παρασκευή παχύρρευστων σούπας ντομάτας, τη δημιουργία γεμίσεων για πίτες και σαλάτες. Θέλετε να γίνετε πιο όμορφοι; Τότε συμπεριλάβετε το μπουλγκούρ στη διατροφή σας.